Liebster Award. Discover new blogs.

premiu

Am fost nominalizată de, doamna Gina, pentru  acest premiu care mă onorează și căreia îi sunt recunoascătoare și îi mulțumesc din suflet pentru apreciere și pentru că s-a gândit la mine să mă nominalizeze. Dumneavoastră, doamna Gina meritați din plin acest premiu.
Am mai fost nominalizată de câțiva prieteni dragi, bloggeri și m-am simtit la fel de onorată și cu rușine o spun, nu am știut atunci cum și ce trebuie făcut și profit acum de această ocazie și vă multumesc din suflet tuturor celor care m-ați nominalizat.

Am să raspund cu mult drag la câteva întrebări din leapșa care însoțește acest premiu și-am să spun câteva lucruri despre mine, pe care unele nu le-am spus niciodată.
Iubesc zorii zilei,– dimineața, este cel mai fericit moment al zilei pentru mine, este dovada că am fost vrednică să mai primesc în, dar, încă o zi, pe care s-o explorez așa cum vreau eu, iar seara sunt recunoscătoare pentru tot ce-am primit și realizat în fiecare clipă a zilei.
Îmi iubesc enorm de mult familia, din cea mai rămas din ea și le-o demonstrez în fiecare zi prin faptele mele, pe cei plecați în neant, îi port în suflet.
Îmi iubesc prietenii, n-am așteptări de la ei, tot ce mă preocupă este, ce pot eu să le ofer.
Iubesc muzica, pictura, poezia, florile, iarba, copacii, apa, cerul, pamântul, copiii, oamenii și animalele.

1. De ce scrii pe blog?
–Am să vă mărturisesc de ce mi-am facut blogul. Inițial am creat blogul, doar pentru a putea cere câteva recomandări unui medic și la userii care intrau pe un site, care avea ca temă diferite probleme de sănătate și unde nu puteai comunica decât dacă erai logat. Habar nu aveam ce înseamnă asta, între timp site-ul respectiv a fost eliminat, cert este că mi-am creat acest blog. Nu știam nimic, nu postasem nimic, dar aveam și eu blog.
Dar să vă spun și motivul pentru care vroiam să comunic cu userii de pe acel site. Era important pentru mine să văd și părerile altora care au trecut printr-o situație similară cu a mea. Înainte de a-mi crea blogul cu câteva luni de zile în urmă, avusesem un accident grav care m-a imobilizat la pat o mare perioadă de timp, mai bine de doua luni de zile apoi au urmat alte luni de recuperare.
Primele două luni au fost perioada în care am fost o legumă, fără vise, fără speranțe, fără nicio nădejde, eram pur și simplu absentă, eu, din viața mea, eram ca un bebeluș, hrănită și spălată de alții… dar eram conștientă, vorbeam încet și rar ( e o poveste lungă pe care am s-o scurtez). Toate acestea au fost până într-o dimineață magică aș numi-o eu. Prin fereastra întredeschisă de la salonul situat undeva în spatele spitalului, la etajul I, se puteau auzi sunetele unei melodii, acum, cred doar că de la radioul unei mașini putea veni, mașină parcată undeva aproape de ferestră, melodie pe care parcă n-o mai auzisem niciodată se auzea destul de clar, atunci nici măcar nu-mi aminteam să fi știut cine o cântă, cert este că a venit ca o revelație ce-a produs magie în înteriorul meu. După câteva ore, ca de obicei, m-a vizitat fratele meu, Alex, vorbeam, dar fară vlagă, i-am povestit despre această minune, vroiam melodia… mă stimula… aveam nevoie de ea! I-am fredonat-o așa cum am putut eu, doar ce-mi amintem. Nu știu ce-a-‘nteles el, însă spre seară, a venit cu mai multe melodii înregistrate printre care și ce-a dorită de mine.
Aerosmith – I Don’t Wanna Miss a Thing.

Am ascultat-o zile și nopti, în înteriorul meu, sufletul îmi plângea, lacrimile îmi brăzdau fața, și tot în înteriorul meu țipam odată cu Steven Tyler, simteam cum renasc, mă înalț și mă eliberez de poveri. De atunci o ascult în fiecare dimineață salutând zorii zilei, e melodia sufletului meu, e  melodia care m-a impulsionat și mi-a dat  forța de-a merge  înainte ( ciudat nu?)  și tot de atunci am început o lupta cu mine însumi, pentru prima dată îmi doream să trăiesc, să mă ridic și să merg din nou. A urmat perioada de recuperare, au urmat zile de tristețe, lacrimi, neputință, dezamăgiri, teamă, durere și iar lacrimi… dar nu m-am lăsat și după mai bine de șase luni de recuperare am mers din nou și încet mi-am revenit complet. Familia mi-a fost mereu aproape.
Dumnezeu mă iubește! Da! Dumnezeu mă iubește foarte mult!
Acum sunt bine, sunt chiar foarte bine, pot și alerga!
Revin la blog. Îl aveam creat și atât.
Am decis să-l păstrez totuși. Mă repet nu știam nimic din ceea ce înseamnă blog. Nu sunt nici poet, nici scriitor,  nici jurnalist, habar nu aveam cum voi continua. Am studiat câteva tutoriale, i-am dat o formă, l-am personalizat și-am făcut prima postare. Tema am ales-o mai târziu, un blog de relaxare și detașare de grijile cotidiene și pentru câteva minuțele să uit de problemele existențiale, să colecționez aici tot ceea ce-i place sufletului meu și să  împărtășesc cu voi dragii mei prieteni.
Cu ajutorul lui am cunoscut oameni minunați, care se găsesc la loc de cinste în blogroll-ul meu și cărora le mulțumesc din tot sufletul meu că există, fără ei acest blog n-ar mai fi existat!

2.Dacă ai blog cu temă, postările tale respectă tema enunțată?
–De regulă, da, încerc să păstrez tema enunțată.

3.Câte bloguri ai și dacă ai mai multe care sunt motivele pentru care le-ai separat?
–Am un singur blog, pe care încerc să-l actualizez în limita timpului disponibil cu ceea ce-i face bine sufletului meu.

4.Clasica întrebare: unde te vezi peste cinci ani?
–Nu am o viziune atât de departe. Viitorul nu-mi apartine. Încerc să traiesc clipa, s-o fructific și încerc în fiecare clipă, să mă fac vrednică să primesc în, dar, clipa următoare.

5.Îți plac lepșele? De ce?
–Nu, nu-mi plac lepșele.

6.Cât de mult din tine exprimi pe blog?
–Destul de puțin.
Pe blog postez doar ceea ce-mi place și-mi aduce bucurie în suflet.

7.Ce calități cauți la un autor atunci când te decizi să urmărești blogul respectiv?
–Să fie prietenos, altruist și decent.

8. Cum primești din punct de vedere calitativ informațiile de pe alte bloguri?le consideri serioase, le preiei ca atare, le mai verifici cu alte surse?
–Le citesc și preiau doar ce consider constructiv.

9.Cum vă place să vă petreceți timpul liber, în ideea că îl aveți?
–Deocamdată timpul meu liber este puțin limitat, sunt în perioada de recuperare, o altfel de recuperare, a ceea ce-am pierdut.

10. V-ați lua un animal de casă,( dacă nu aveți unul) ce fel de animal și de ce?
–Mi-ar place să am o broscuță țestoasă, însă cum majoritatea timpului sunt plecată de acasă, nu m-ar lăsa sufletul s-o las a nimănui, poate peste zeci de ani când voi ajunge la pensie, dacă voi ajunge, cu siguranță o sa am una.

11. Cum vă relaxați în general?
–Apa mă relaxează, poate pentru ca sunt rac, îmi place mult de tot să stau în apă ascultând muzică… pur și simplu mă revigorează

Nominalizez și eu cu mult drag câțiva prieteni bloggeri, acesta-i regulamentul, dar toți prietenii mei bloggeri, pe care-i citesc cu mult drag, merită acest premiu.
Sunt foarte înțelegatoare dacă nu veți prelua leapșa, însă premiul îl meritați cu adevărat.

Ofer acest premiu cu mult drag lui: Cristian Milla; Melly; doamna Melanie ; Dragoș Călinescu; Doru ; Arlen Shahverdyan; Micheline Walker ; simplecherishes; Nia ; Elena;
Mihai ;  Alastair ; Meiro; Geanina Lisandru; Cristian Lisandru; Diana si Dan ; David ; Jalal ; Stefan ; tink3rbe11

Dragii mei, răspundeți la leapșă, numai dacă simtiți s-o faceți. Eu am simți  vreau să vorbesc puțin despre mine.
Vă multumesc tuturor pentru tot!

Vă las în compania melodiei în care mă regăsesc eu cel mai mult… parcă îmi descrie viața mea de la naștere până voi pleca în eternitate.

Fiți binecuvântați!

Articolul anterior

66 comentarii

  1. Thank you Stefania and well done

    Apreciază

  2. Felicitări pentru poveste! Melodia este una din preferatele mele! O seară frumoasă! 🙂

    Apreciază

  3. jalal michael sabbagh,http://gravatar.com/jmsabbagh86@gmail.com

     /  21/03/2013

    That is wonderful Stefania ,thank you very much for including me..Your blog deserves more than one Award for the efforts and the beauty you put in every post.Blessings,jalal

    Apreciază

    • It is my great pleasure, Jalal! You and also all my friends bloggers deserve this award!
      Thank you very much for your appreciation!
      Have a wonderful evening and many blessings! Sincerely Stefania! 🙂

      Apreciază

  4. Nu am avut intenţia de a minimiza trăirile tale!

    Apreciază

    • Nu te ingrijora, Dragos. E un capitol inchis, despre care acum pot vorbi altfel! Nu ma obligat nimeni sa ma destainui. Candva n-ai fi scos o vorba de la mine!
      Uneori viata este nedreapta, unora le sunt destinate mai multe incercari…
      Important este ca acum sunt bine, cu adevarat!
      O seara minunata iti doresc, Dargos! 🙂

      Apreciază

  5. Uite cum blogosfera poate sa fie ceva serios si util, mai ales in clipe grele, de încercări dificile. Îmi pare rău că ai trecut prin aşa ceva. Oricât de „constructive” ar fi experienţele vieţii, de unele ne-am lipsi lesne, numai pentru câte greutăţi aduc. Dar…nu depinde de noi să ne alegem încercările prin care să trecem…
    Îţi doresc numai bine, dragă Ştefania! 🙂

    Apreciază

    • Asa este, Alex, eu sunt fericita ca am intalnit multi oameni minunati in blogosfera, si sunt bucuroasa pentru aceasta. Bine mai spui, mai bine ne lipsim de aceste experiente constructive, dar nu depinde de noi. Primim numai atat cat putem indura, si e bine totusi.
      Iti multumesc din suflet pentru sentimentul sincer de compasiune. Acum pot vorbi despre asta, totul a trecut si sunt bine si asta-i cel mai important. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot si pentru ca ne-a dat uitarea.
      O noapte linistita iti doresc si eu, draga Alex! 🙂

      Apreciază

  6. melanietoulouse

     /  21/03/2013

    Stefania, Racusoara draga, îti multumesc pentru TOT…<3 Stranie coincidenta cu melodia ta, caci i-am aplaudat în concert pe Aerosmith&Steve când locuiam în USA… iata una dintre melodiile mele preferate:

    – – –
    Îmi place si de fiica lui, Liv Tyler(Armageddon, cu melodia "ta"…)
    O seara senina… Love and hugs…<3

    Apreciază

    • Eu, va multumesc din suflet, doamna Melanie.
      Sunteti o norocoasa doamna Melanie, ca i-ati vazut in concert. Daca vor veni vreodata sa sustina un concert in Romania, am sa fac tot ce-mi sta in putinta sa-i vad live. Imi plac mai multe pese ala lor. Asa cum am mers la „Lacul Lebedelor” susţinut de ansamblul de balet clasic, Balşoi Teatr, mi-am dorit foarte mult, si-am vazut spectacole live, nu doar unul si sunt tare bucuroasa. Am trait experiente unice.
      Si mie imi place mult de tot, Liv Tyler.
      O noapte linistita va doresc, doamna Melanie. Va imbratisez cu mult drag! 🙂

      Apreciază

  7. Cu dedicatie!O gala pentru un blog de gala!O seara frumoasa!

    Apreciază

    • Iti multumesc din suflet, David , pentru aprecierea ta si pentru dedicatie, imi place foarte mult Rieu!
      O noapte linistita iti doresc si eu! 🙂

      Apreciază

  8. Ma simt onorata de nominalizare, dar deja am rezolvat aceasta leapsa prin luna ianuarie parca.
    Multumesc draga mea ca te-ai gandit la mine.
    Seara placuta Stefania!

    Apreciază

    • Da, stiu, draga mea Melly, atunci m-ai nominalizat si pe mine si iti marturisesc sincer m-am bucurat enorm de mult. Da, m-am gandit la tine, pentru ca imi place cu adevarat blogul tau si ceea ce faci tu pe blog. Imi pare rau ca nu i-am nominalizat pe toti prietenii mei, pentru ca toti merita premiu si sper din tot sufletul meu sa nu se supere niciunul. In sufletul meu toti sunt premiati
      Nu te ingrijora in ceea ce priveste leapsa. Ma bucur ca ai primit cu bucurie nominalizarea.
      Te imbratisez cu mult drag. O noapte linistita iti doresc, draga Melly! 🙂

      Apreciază

  9. Buna seara mai inatai…am citit povestea ta…trista si fericita intr-un final.fericita ca esti aici, cu noi si ne impartasesti in fiecare blog o particica din sufletul tau minunat!
    Iti multumesc din suflet pentru nominalizare, este a doua pentru mine .M-am bucurat atunci si ma bucur si acum desi acum…recunosc nu mai am timpul necesar acordarii atentiei cuvenite blogului.
    Leapsa nu am sa o onorez(mai am una in urma) .

    Apreciază

    • Buna seara, draga mea tink3rbe11! 🙂
      Din pacate e o poveste trista si din fericire pentru mine cu un final happy!
      Si eu ma bucur nespus de mult ca te-am cunoscut, ca v-am cunoscut pe toti. Cu mult drag va vizitez pe toti si cu bucurie va las gandul meu.
      Cu multa bucurie te-am nominalizat, pentru ca meriti acest premiu.
      Eu te inteleg foarte bine, draga mea, stiu ce inseamna program incarcat si timp limitat pentru recreiere.
      Nu te ingrijora in privinta lepsei, nu face nimic, chiar am mentionat acest lucru in postare.
      Eu ma bucur nespus de mult ca reusesc sa impartasesc cu voi, lucruri frumoase si din cand in cand ma mai destainui cu experientele mele triste si-mi cer scuze pentru asta, n-am sa fac un obicei de acum incolo sau poate o sa mai spun cate ceva despre mine…
      Iti multumesc din suflet pentru gandul ce mi l-ai impartasit! Te imbratisez cu mult drag.
      O noapte linistita iti doresc, draga mea tink3rbe11! 🙂

      Apreciază

  10. Draga mea Ștef!

    Să-mi scuzi întârzierea- în fiecare seară de joi, eu merg la Concertul filarmonicii noastre.
    A fost o superbă seară Mozart!
    Sublimă!

    Am citit tot ce ai scris cu sufletul în palmă!
    Ești ființa cea mai curată pe care o știu!
    Dumnezeu te iubește, pentru că tu însăți dăruiești iubire adunând , seară de seară, în jurul tău, atâția prieteni, cărora le oferi frumusețe, pace sufletească, momente de meditație , de întoarcere către sine, prin vers, culori, muzică.
    Să-ți dea Domnul sănătate, să-ți afli împlinirea și norocul!
    Mă onorează prietenia ta!

    Apreciază

    • Sarut mana, doamna Gina!
      Oh, nu va ingrijorati, doamna Gina. Ma bucur nespus de mult ca ati petrecut o seara minunata in compania unei muzici de cea mai inalta clasa! Ma bucur mult de tot ca v-ati simtit bine la concert.
      Va multumesc din tot sufletul meu pentru toate gandurile dumneavoastra bune, inseamna enorm de mult pentru mine si pentru aprecierea dumneavoastra. Incerc sa fiu un om curat, n-am nimic de pierdut din asta si-un prieten de nadejde. Intotdeauna mi-a placut sa fiu sincera in afirmatii si sa spun ce simt si gandesc fara sa impresionez sau sa sensibilizez.
      Din pacate asta-i viata mea, cu multe incercari, mult prea multe incercari, poate am sa mai spun din ele, in timp, in momentul in care voi fi pregatita,… dar stiti, doamna Gina, ce ma bucura pe mine cel mai mult si mai mult, ca Dumnezeu ma iubeste si le infrunt si le depasesc pe toate pastrandu-mi intergritatea.
      Sa dea Dumnezeu sa avem cu totii, sanatate, restul le-om face cum om putea si cum va randui El!
      Si eu sunt onorata de prietenie dumneavoastra. Va imbratisez cu mult drag.
      O noapte linistita va doresc, doamna Gina, cu mult drag! 🙂

      Apreciază

  11. OH my Stefania! I had no idea. YOu are remarkable! I humbly thank you so very much for your kind recognition. I look forward to years of more art and music from your blog!

    Apreciază

    • Thank you so much, dear Elena for words so beautiful to me! I appreciate it very much!
      I hope in the future to make posts as beautiful.
        Have a wonderful evening and many blessings! Big hugs, much love, Stefania! 🙂

      Apreciază

  12. Dragă Ștefania, poate nu știi, dar nominalizarea ta este prima de acest gen pe care am primit-o de când mi-am înființat blogul (4 luni). Pentru o perioadă atât de scurtă, nominalizarea ta este inimaginabil de plăcut surprinzătoare. Îți mulțumesc din sufet! Duminică vei putea citi pe blog răspunsurile mele la leapșa ta :)) Mi-a plăcut interviul, felul cum te-ai exprimat și am descoperit lucruri pe care nu mi le-aș fi imaginat despre tine, dar cel mai mult mi-a plăcut că ești o luptătoare și apreciezi viața la justa ei valoare (asta se observă și prin tema abordată pe blog).
    Fii binecuvântată pentru tot și să auzim numai de bine!!!! Mulțumesc!
    MIHAI

    Apreciază

    • Ma bucur mult de tot, Mihai, ca ai primit nominalizarea mea cu bucurie, chiar o meriti. Cu bucurie te-am nominalizat. Am sa vin sa citesc raspunsurile la intebari si iti marurisesc sincer, ele nu sunt create de mine. Eu le-am preluat de la, doamna Gina. Din cate am inteles ca, regulamentul spune altceva, ca trebuie sa pui alte intrebari pentru bloggerii la care te gandesti sa-i nominalizezi, insa eu m-am gandit ca e mai bine asa.
      Crede-ma, Mihai, acum am simtit ca sunt pregatita sa dezvalui putin putin despre mine. Mi-ar fi placut sa spun o poveste foarte frumoasa, dar n-ar fi avut niciun sens sa inventez una, asta-i un capitol inchis al vietii mele si sunt extrem de fericita ca l-am incheiat cu bine, putea sa fie mult mai rau. Din pacate, destinul meu a fost sa trec prin mai multe incercari de-a lungul acestei vieti, poate candva, voi mai povesti cate ceva dar numai in momentul in care voi fi pregatita cu adevarat.
      Da, sunt o luptatoare si iti marturisesc inca ceva, ce-am observat eu la mine, totul vine din interior cand ai vointa, iar daca mai esti si motivat, rezultatul este uluitor.
      Iti multumesc din suflet, pentru gandul tau bun.
      O zi minunata iti doresc, Mihai, cu multe binecuvantari! Cu mult drag, Stefania! 🙂

      Apreciază

  13. dmd

     /  22/03/2013

    …suferință și renașterea din cenușă…ceva rău și ceva minunat…îmi pare bine pentru că există bine…îmi pare bine pentru tine!

    Apreciază

    • Da, Dan, cam asa ceva… Din pacate, uneori viata ne asterne cate o prapastie in cale, din neatentie cadem in ea, depinde foarte mult de noi daca ramanem acolo sau luptam sa iesim din ea. Eu am luptat si-am iesit.
      Si eu sunt foarte fericita acum!
      Iti multumesc din suflet ca te bucuri alaturi de mine, de bucuria mea!
      O zi minunata iti doresc, Dan! 🙂

      Apreciază

  14. Multumesc pentru premiu, Stefania! Toate cele bune!

    Apreciază

    • Cu multa bucurie te-am nominalizat, Cristi! Meriti acest premiu cu adevarat!
      Iti multumesc din tot sufletul meu pentru gandul tau bun.
      Sa dea Dumnezeu precum spui tu,– sa ne fie bine tuturor!
      O zi minunata iti doresc, Cristi! 🙂

      Apreciază

  15. felicitări dear Stefania! ești atât de frumoasă, întotdeauna fascinant să mă uit mesajele dumneavoastră. Va multumesc foarte mult, prietenul meu frumos, care este un spirit înger!Binecuvântarea și fericirea, (Mi-am luat un ajutor de la Google Traducer, Sper ca aceste cuvinte Traducere exprimă gândurile mele) Love you, nia

    Apreciază

    • Va multumesc din toata inima mea, draga mea prietena, Nia!
      Da! Traducerea exprima foarte bine gandurile dumneavoastra atat de frumoase pentru mine care mi-au atins sufletul. Apreciez foarte mult acest lucru. Sunteti cu adevarat un inger.
      Dumneavoastra de asemenea aveti un suflet atat frumos, cald, prietenos si generos.
      Va multumesc inca o data!
      Va doresc o zi minunata cu multe binecuvantari, draga mea prietena Nia!
      Va imbratisez cu mult drag, Stefania! 🙂

      Thank you with all my heart, my dear friend, Nia!
      Yes! Translation, express your thoughts so very nice to me and touched my soul. I really appreciate this.
      You also have a soul so beautiful, warm, friendly and generous. You are truly an angel!
      Thank you again!
      Have a wonderful day with many blessings, my dear friend Nia!
      Big hugs, much love, Stefania! 🙂

      Apreciază

      • The beauty and the spirit of angel is YOU dearest! Blessing and Happines, love you, nia

        Apreciază

        • Thank you so much dear Nia! You’re also the same for me! I am very happy for this opportunity and we met in the virtual world. I feel honored our friendship!
          Have a wonderful evening and many blessings!
          Big hugs, much love, Stefania! 🙂

          Apreciază

  16. Thank you dear Stefania. I am honored! I congratulate you on your award, your deserve it totally!

    Arlen

    Apreciază

    • Dear Arlen, thank you so much. You definitely deserve this award for everything you do on the blog, and off the blog … for your involvement in protecting the environment and biosphere protection! Sincere congratulations for you!
      Thank you so much for your appreciation! I also feel so honored!
      Have a wonderful evening and many binecuvatari.
      With friendship, Stefania! 🙂

      Apreciază

  17. Buna seara, draga eroina! Intr-adevar si pe mine, la randu-mi, m-ai cutremurat cu intamplarea nefericita care ti-a fost dat s-o traiesti… Ma bucur pentru fiinta ta, pentru valoarea sufletului tau salvat.
    Se pare ca ai fost privilegiata de bunul Dumnezeu…prin sansa renasterii la viata…Intuiesc ca privesti viata, familia, natura, totul in jurul tau cu alti ochi . Esti o persoana cu totul speciala printre noi.
    Iti doresc sa-ti desavarsesti sanatatea si sa continui sa-ti valorifici calitatile si potentialul pe care-l posezi!
    Iti doresc o seara frumoasa , pe acordurile destinse ale melodiei Larei…

    Apreciază

    • Buna seara, Ginuca.
      Ooo, Ginuca draga, nu sunt nici pe departe o eroina. Pur si simplu am depasit cu brio o situatie neplacuta prin care am trecut si poate niciodata nu as fi pomenit de ea pe blog, insa acum am simtit sa fac aceasta confesiune, mi s-a parut potrivita la intrebarea din leapsa. Nu e un lucru de care sa-mi fie rusine, accidente se intampla zilnic. Eu am fost o norocoasa ca am scapat cu viata, insa nu acelasi lucru s-a intamplat cu fratele meu, Alex, si-o spun cu regret si cu o mare durere in suflet, inimaginabila durere, care a murit, abia terminase sarmanul scoala de ofiteri, tot din cauza unui accident stupid, era in dreapta la sofer. Crede-ma n-am avut nici cea mai mica intentie de-a sensibiliza pe nimeni. Nu stiu, asa am simtit sa vorbesc putin despre mine, asa pur si simplu s-a intamplat, fara nicio intentie ascunsa.
      Da, Dumnezeu ma iubeste foarte mult! In el imi este nadejdea si speranta!
      Iti multumesc din toata inima mea pentru gandul tau bun si pentru minunata melodie! Imi place mult de tot. Muzica pentru mine este seva care ma hraneste. ( ciudat nu?) Asta sunt cu bunele si relele mele.
      O noapte linistita iti doresc, Ginuca! 🙂

      Apreciază

  18. Eda

     /  22/03/2013

    Cand am terminat de citit, cateva minute am stat sa ma gandesc cata vointa au unii oameni, iar tu, Stefania esti o luptatoare !
    Te felicit si iti doresc numai bine ! 🙂

    Te imbratisez cu mult drag !

    Apreciază

    • Asa este, Eda, exista inca multi oameni, care au trecut printr-o situatie similare cu a mea sau mult mai grea decat a mea, care cu vointa, au reusit si a invins-o.
      La, Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, era internat un tanar din Medias, care dupa 18 ani, da, nu am gresit, 18 ani, a inceput sa mearga cu cadru. Mama lui nu l-a parasit nicio clipa. Sotul a parasit-o, n-a acceptat ideea ca are un baiat bolnav. Ea si-a dedicat toata dragostea ei si tot timpul ei, baiatului ei. Am vorbit mult cu ea. Baiatul era foarte tacut. Era internata, aici, cu el, de cateva luni,… pentru harana ei, ajuta infirmierele, parintii ei de asemenea o sustineau si-i erau aproape. Isi vandu-se apartamentul din Medias, pentru tratamentul baiatului. E uluitor gestul ei nobil, dar si vointa lui. Nu i-am mai vazut niciodata de atunci. Un timp am pastrat legatura, prin telefon, apoi ceva s-a intamplat pentru ca ori de cate ori sunam, la capatul celalat se auzea doar robotul ” esti in reteaua…” In urmatorul an cand am fost eu din nou la control, am intrebat de ei, una dintre asistente mi-a spus ca baiatul a facut mici progrese si ca mama intentiona sa-l duca undeva in strainatate pentru tratament… Mi-ar placea sa stiu de ei. M-as bucura sa fie bine. M-as bucura enorm de mult sa stiu ca sunt bine amandoi.
      Da, Eda, sunt o luptatoare. Viata mi-a astenut in cale multe incercari, nu cred ca am sa mai scriu despre ele. Cu ajutorul lui Dumnezeu le-am invins.
      Iti multumesc din toata inima mea pentru gandul tau bun.
      Te imbratisez si eu cu mult drag.
      O noapte linistita si-un week-end binecuvantat iti doresc, draga Eda! 🙂

      Apreciază

      • Eda

         /  23/03/2013

        Offff !
        Nu pot sa cred asa ceva… lume trista… 😦

        Te felicit, inca o data ! 😀
        Te pup, scumpica mea !

        Apreciază

        • Da, Eda, este cat se poate de adevarat, din pacate.
          Din pacate tristetea face parte din viata noastra. E un adevar crud.
          Ca o lasam sa ne domine sau o alungam, depinde de fiecare persoana in parte.
          Iti multumesc mult de tot pentru gandul tau bun.
          Te pup si te imbratisez si eu cu mult drag. 🙂

          Apreciază

  19. Buna dimineata :). Am gasit raspunsurile tale foarte obiective.

    Apreciază

    • Buna, Alex!
      O fi de bine? O fi de rau? Asta sunt! Cu bune si cu rele.
      Iti multumesc Alex! O seara minunata iti doresc! 🙂

      Apreciază

  20. Va multumesc mult dragilor, Diana si Dan! 🙂

    Apreciază

  21. Thank you so much, dear Arlen!
    Have a wonderful day and many Blessings! Sincerely, Stefania! 🙂

    Apreciază

  1. În fine, am pus botu’ la o leapşă ! | Gară pentru doi
  2. Archive of Comments | Arlen Shahverdyan. Author's Blog
  • jj
  • maxima zilei

    Nu-ţi judeca aproapele, înainte de a te afla în locul lui.
  • jj
  • Gravatar

  • Ce-i viaţa aceasta ? Părere? Mister? Un şir de contraste? Un petic de cer? Un vis ce sfârşeşte când e mai frumos? O trecere în goană spre locul de jos?...
  • jj
  • Madeleine Jeanne Lemaire  (1845-1928)

    Madeleine Jeanne Lemaire (1845-1928)

  • „Menirea vieţii tale e să te cauţi pe tine însuţi.” — Mihai Eminescu
  • „Umanitatea începe în noi odată cu dezinteresul.” — Mihai Eminescu
  • „Egalitatea nu există decât în matematică.” — Mihai Eminescu
  • „Stejarul crește numai unde-i pământul bun, buruienile cresc pretutindeni.” — Mihai Eminescu
  • „Căci moarte nu există, și ce numești tu moarte, e-o viață altfel scrisă în sfânta firii carte.” — Mihai Eminescu
  • Hans Dahl (1849-1937)

  • jj
  • Nimic din ce dă inima nu se pierde, ci este păstrat în inimile altora.
  • „Când îţi faci un nou prieten, nu-i uita pe cei vechi.”  ~ Erasmus
  • Timpul nu aşteaptă pe nimeni !
  • Trecutul nu mai este în mâinile tale, iar viitorul nu este încă al tău. Momentul de faţă este singurul timp care îţi aparţine. Foloseşte-l cu chibzuinţă .
  • " Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoşi" - Nicolae Steinhardt
  • Numai vezi să nu faci rău, în timp ce vrei să fii de folos.~ Ovidius
  • Când ai avut un eşec, felicită-te pentru încercare. Apoi, ridică-te şi mai încearcă odată!
  • Când eşti umil, ai la dispoziţie sfatul şi îndrumarea celorlalţi. Când eşti mândru, trebuie să te limitezi doar la înţelepciunea ta.
  • Uneori, într-adevăr, ajunge un sărut. Un ”Te iubesc”, chiar şi doar şoptit. Un ”Multumesc”. O apreciere sinceră. Este atât de uşor să faci fericit pe cineva. Atunci, de ce nu o facem?
  • Împarte-ţi fericirea cu alţii şi se va înmulţi.
  • Fă din odihnă şi din zâmbet rege. - Leonardo da Vinci
  • "Să nu legi niciodată prietenie cu omul pe care nu-l poţi respecta." "Să nu fii niciodată prieten cu cel pe care nu-l poţi suferi." ~Charles Darwin
  • „Cel mai periculos lucru este să supraestimezi persoanele care te subestimează.” — Michelle Rosenberg
  • Bessie Helstrom (1874-1966)

    Bessie Helstrom (1874-1966)

  • Pagini

  • jj
  • jj
  • Articole recente

  • Cele mai bune articole și pagini

  • maci
  • jj
  • have a great day
  • jj
  • jj
  • Melodia zilei

    .................................................................... jj
  • Poezia zilei

    .................................................................... jj
  • jj
  • Top click-uri

    • Niciunul
  • Meta

  • Blog Stats

    • 482.520 hits
  • Clara von Sivers (1854-1924)

    Clara von Sivers (1854-1924)

  • jj
  • Flickr Photos

  • Arhive

  • Follow Ştefania's on WordPress.com
  • jj